Customer service medewerker

Heb jij de klant hoog in het vaandel staan en ben jij in staat om snel en efficiënt een oplossing te bieden voor ieder vraagstuk? Werk je zorgvuldig, ben je communicatief vaardig en zie je het werken in een internationale omgeving als een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons UP Traplift team zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste technisch customer service medewerker voor DeVi-Stairlifts B.V.

Wie zijn wij?

voorkant -2

DeVi-Stairlifts B.V. is een dochterbedrijf van DeVi-Group B.V. Een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in productontwikkeling. Wij bieden jou een uitdagende dynamische functie, welke ruimte geeft voor verdere zelfontplooiing en goede arbeidsvoorwaarden. Het betreft een fulltime contract. Met een jong en energiek team zetten wij ons in om onze klanten optimaal van dienst te zijn. 

 

DeVi-Stairlifts B.V. is in 2017 ontstaan en is het bedrijf waaronder wij de inmiddels zeer populaire UP Traplift produceren. De UP Traplift is de enige volledig herbruikbare traplift op de wereld. De rails is eenvoudig te monteren en te demonteren door de unieke rail opbouw. De UP Traplift kan via de webshop worden ingemeten door de klant. De unieke rail opbouw zorgt ervoor dat de traplift uit voorraad leverbaar is, wat voor onze doelgroep tot nu toe niet mogelijk was en er daarom voor zorgt dat het product zeer populair is op de trapliftenmarkt. Met een zeer geavanceerd softwareprogramma is DeVi-Stairlifts in de mogelijkheid om problemen op te lossen via de ingebouwde intercom en via WiFi-verbinding. Voor meer informatie over onze traplift verwijzen we je graag naar www.uptraplift.nl.

Wat vragen wij?

· HBO werk- en denkniveau

· Relevante werkervaring in een gelijksoortige functie bij een technische organisatie;

· Iemand die zowel goed zelfstandig als in teamverband kan werken;

· Probleemoplossend vermogen

· Communicatief vaardig en nauwkeurig;

· Een pro-actieve en commerciële houding;
· Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse, Franse en Duitse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Spaans en/of Italiaans is een pré.

Wat ga je doen?

©Richard Rood HR2 SD1 UP Stairlift 10-06-2021-3276

Je komt te werken in een groeiend team waar je verantwoordelijk bent voor de beste serviceverlening aan onze dealers. Vanaf de binnenkomende leads tot de after-sales ben jij bij het complete verkooptraject betrokken. Jij bent bovendien de specialist waar klanten en collega’s terecht kunnen met al hun technische en commerciële vragen.

 

Daarnaast:
· Ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten;
· Verwerk je alle binnenkomende e-mails;
· Verwerk je alle orders uiterst nauwkeurig in ons administratiesysteem (Exact);
· Houd je onze klanten regelmatig op de hoogte over de status van hun orders;
· Ondersteun je het verkoopteam;
· Verleen je eerstelijns support aan onze dealers m.b.t. allerlei technische vragen.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende dynamische functie, welke ruimte geeft voor verdere zelfontplooiing en goede arbeidsvoorwaarden. Het betreft een fulltime contract.

 

 

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en kun je niet wachten om aan deze job te beginnen? Mail dan direct je CV!

 

 

 

 

Werkschema

Dagdiensten ma-vr

Locatie

Opmeer

Taal

Nederlands / Engels / Duits (veriest)

Thuiswerken

Niet mogelijk

Menu

Services

About Devi-Comfort

Contact

Webshop

Projects

Live broadcast systems

Agricultural tools

Swing-trike

Stairlifts

Follow us:

Disclaimer

Privacy statement

Terms and conditions

© 2022 DeVi-Comfort

© 2022 DeVi-Comfort

© 2022 DeVi-Comfort