(Embedded) Software Engineer

Ben jij een energiek persoon met technisch inzicht en een probleemoplossend vermogen? Ben je organisatorisch sterk en vind je het leuk om ook zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons team zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste software engineer voor onze productiefaciliteit in Obdam.

Wie zijn wij?

20210316_113747

DeVi-Comfort B.V. is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in productontwikkeling. De producten die wij ontwikkelen, ontwikkelen wij voor unieke klanten en zijn daarom erg divers. Hierbij valt o.a. te denken aan elektronische systemen voor live streaming en trapliften. Met een ervaren en energiek team zetten wij ons in om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Vanuit DeVi-Comfort B.V. is in 2017 DeVi-Stairlifts B.V. ontstaan, het bedrijf waaronder wij de inmiddels zeer populaire UP traplift produceren. Voor meer informatie over onze traplift verwijzen we je graag naar www.uptraplift.nl.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende dynamische functie, welke ruimte geeft voor verdere zelfontplooiing en goede arbeidsvoorwaarden. Het betreft een contract voor bepaalde tijd voor fulltime of parttime, met uitzicht op verlenging.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Bedrijfsfeesten
 • Kerstpakket
 • Pensioen
 • Reiskostenvergoeding
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Wat ga je doen?

  ©Richard Rood HR2 SD1 UP Stairlift 10-06-2021-3043

  Je komt te werken in het team van onze UP Traplift. Binnen dit team ben je verantwoordelijk voor de softwareontwikkeling. Je bent verantwoordelijk voor de architectuur, ontwerp en ontwikkeling. Als embedded software engineer ben je onderdeel van een klein team. Je werkt veel samen met de hardware engineers. Samen ontwikkel je de juiste software, programeer je de microcontrollers, test je de ontwerpen en zorg je ervoor dat alle ontwerpen voldoen aan de eisen van het Liftinstituut.

  Wat vragen wij?

  · Programmeer talen C++, C

  · Microcontrollers en PCB’s (MPLAB en EAGLE)

  · Linux

  · Technische informatica

  · Elektrotechniek

  · HBO werk- en denkniveau

  Sollicitatieprocedure

  Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en kun je niet wachten om aan deze job te beginnen? Mail dan direct je CV!

   

   

   

   

  Werkschema

  Dagdiensten ma-vr

  Locatie

  Obdam

  Taal

  Nederlands (veriest)

  Thuiswerken

  Niet mogelijk

  Menu

  Services

  About Devi-Comfort

  Contact

  Webshop

  Projects

  Live broadcast systems

  Agricultural tools

  Swing-trike

  Stairlifts

  Follow us:

  Disclaimer

  Privacy statement

  Terms and conditions

  © 2021 DeVi-Comfort

  © 2021 DeVi-Comfort

  © 2021 DeVi-Comfort