(Embedded) Software Engineer

Ben jij een energiek persoon met technisch inzicht en een probleemoplossend vermogen? Ben je organisatorisch sterk en vind je het leuk om ook zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons team zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste software engineer voor onze productiefaciliteit in Opmeer.

Wie zijn wij?

voorkant -2

DeVi-Group B.V. is het moederbedrijf van DeVi-Comfort B.V., DeVi-Production B.V. en DeVi-Stairlifts B.V. Wij zijn een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in productontwikkeling. De producten die wij ontwikkelen, ontwikkelen wij voor unieke klanten en zijn daarom erg divers. Hierbij valt o.a. te denken aan elektronische systemen voor live streaming en trapliften. Wij werken met de nieuwste CNC technieken en machines en hebben bovendien een eigen versparingsafdeling met 5 CNC bewerkingsstations. Met ons ervaren en energieke team zetten wij ons in om onze klanten optimaal van dienst te zijn. In 2017 is DeVi-Stairlifts B.V. ontstaan, het bedrijf waaronder wij de inmiddels zeer populaire UP Traplift produceren.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende dynamische functie, welke ruimte geeft voor verdere zelfontplooiing en goede arbeidsvoorwaarden. Het betreft een contract voor bepaalde tijd voor fulltime of parttime, met uitzicht op verlenging.

Wat ga je doen?

©Richard Rood HR2 SD1 UP Stairlift 10-06-2021-3043

Je komt te werken in het team van onze UP Traplift. Binnen dit team ben je verantwoordelijk voor de softwareontwikkeling. Je bent verantwoordelijk voor de architectuur, ontwerp en ontwikkeling. Als embedded software engineer ben je onderdeel van een klein team. Je werkt veel samen met de hardware engineers. Samen ontwikkel je de juiste software, programeer je de microcontrollers, test je de ontwerpen en zorg je ervoor dat alle ontwerpen voldoen aan de eisen van het Liftinstituut.

Wat vragen wij?

· Programmeer talen C++, C

· Microcontrollers en PCB’s (MPLAB en EAGLE)

· Linux

· Technische informatica

· Elektrotechniek

· HBO werk- en denkniveau

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en kun je niet wachten om aan deze job te beginnen? Mail dan direct je CV!

 

 

 

 

Werkschema

Dagdiensten ma-vr

Locatie

Opmeer

Taal

Nederlands (veriest)

Thuiswerken

Niet mogelijk

Menu

Services

About Devi-Comfort

Contact

Webshop

Projects

Live broadcast systems

Agricultural tools

Swing-trike

Stairlifts

Follow us:

Disclaimer

Privacy statement

Terms and conditions

© 2022 DeVi-Comfort

© 2022 DeVi-Comfort

© 2022 DeVi-Comfort