App Developer

Wil je graag je collega’s én onze producten naar een nog hoger niveau brengen? Wil jij graag een bijdrage leveren aan een snel groeiend bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

voorkant -2

DeVi-Group B.V. ontwikkelt en verkoopt o.a. de UP Traplift. De UP Traplift wordt wereldwijd verkocht en is uniek vanwege zijn modulaire rail en internet connectivity. Met een jong en energiek team werken wij aan onze internationale groei ambities. Lees alles over onze traplift op: www.uptraplift.nl.

Wat bieden wij?

Jij krijgt een uitdagende en dynamische functie want je bouwt mee aan de innovatieve technologie van de UP Traplift! In jouw rol als app developer ben je de schakel tussen de gebruiker en de lift. Aan jou de taak om alles gebruiksvriendelijk en snel te laten werken.

 

Je krijgt:
• Een salaris tussen € 3.000 en € 4.500 o.b.v. een 40-urige werkweek. Afhankelijk van opleiding en werkervaring;
• Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een pensioen bij NN, eindejaarsbonus én een gezamenlijke lunch;
• Ruimte om eigen verantwoordelijkheid te pakken omdat we geloven in zelforganiserende teams;
• Ruimte om jezelf te ontwikkelen. Omdat we een jong bedrijf zijn, is er een breed aanbod aan cursussen die je kunt volgen.

Wat ga je doen?

©Richard Rood HR2 SD1 UP Stairlift 10-06-2021-2987 kopiëren

Je komt te werken in een team van specialisten op het gebied van productontwikkeling. Alle displines van vormgeving, mechatronica, verspanen, het ontwerpen van printen tot het schrijven van software komen bij ons samen. Binnen dit team ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van de user interface en het schrijven van de software voor onze apps. Een uitdagende functie waar je samen met het team de verschillende disiplines kan combineren tot het perfecte eindproduct.

 

“Als je van innovatieve technologie houdt, is DeVi-Group de perfecte werkgever. Alles komt hier samen, van mechanica, elektronica tot software-ontwikkeling. We zijn echt als team met z’n allen bezig om onze UP Traplift verder te ontwikkelen en dat geeft veel voldoening.”
Remco Erensperger – Electrical engineer

Wat vragen wij?

 Afgeronde opleiding HBO/WO Informatica
• 3+ werkervaring
• Kennis van CSS, JS, HTML, PHP, Java, REST API, Linux en Apache
• Je kunt goed zelfstandig als in teamverband werken;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en kun je niet wachten om aan deze job te beginnen? Mail ons dan direct je CV!

Werkschema

Dagdiensten ma-vr

Taal

Nederlands (vereist)

Locatie

Opmeer

Thuiswerken

Niet mogelijk

© 2023 DeVi-Group B.V.

© 2023 DeVi-Group B.V.

© 2023 DeVi-Group B.V.