Elektronica assemblagemedewerk(st)er

Steek je graag de handen uit de mouwen en vind je het een uitdaging om technische problemen op te lossen? Wil jij graag een bijdrage leveren aan een snel groeiend bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

voorkant -2

DeVi-Group B.V. ontwikkelt en verkoopt o.a. de UP Traplift. De UP Traplift wordt wereldwijd verkocht en is uniek vanwege zijn modulaire rail en internet connectivity. Met een jong en energiek team werken wij aan onze internationale groei ambities. Lees alles over onze traplift op: www.uptraplift.nl.

Wat bieden wij?

Jij krijgt een uitdagende en dynamische functie want je houdt je bezig met alle werkzaamheden op het gebied van printplaten. In jouw rol als elektronica assemblagemedewerk(st)er wissel je het assembleren van printplaten af met het testen, bestukken en repareren.

 

Je krijgt:
• Een salaris conform CAO Klein Metaal. Afhankelijk van opleiding en werkervaring;
• Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 190 vakantie-uren (o.b.v. 38-urige werkweek) , 8% vakantiegeld, een pensioenregeling, eindejaarsbonus, een gezamenlijke lunch én leuke personeelsuitjes;
• Ruimte om eigen verantwoordelijkheid te pakken omdat we geloven in zelforganiserende teams;
• Ruimte om jezelf te ontwikkelen. Omdat we een jong bedrijf zijn, is er een breed aanbod aan cursussen die je kunt volgen.

Wat ga je doen?

©Richard Rood HR2 SD1 UP Stairlift 10-06-2021-3053

Jij komt te werken in een klein team waar je verantwoordelijk bent voor het assembleren, testen, bestukken en repareren van onze printplaten, die niet alleen gebruikt worden voor onze trapliften, maar ook wereldwijd verkocht worden in de broadcastsystemen van Mobile Viewpoint/Vislink.

 

“Bij DeVi-Group willen we onze medewerkers een afwisselende baan aanbieden waarin iedereen ook zijn of haar eigen verantwoordelijkheid neemt. Op deze manier creëren we flexibiliteit en plezier in het werk. ”

Martijn van Heerden – Productie Manager

Wat vragen wij?

• MBO-elektrotechniek afgerond of gelijkwaardig;
• Je kunt goed zelfstandig als in teamverband werken;
• Je bent een echte probleemoplosser en gaat zeer nauwkeurig en gestructureerd te werk;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal;
• Ervaring met de productie van PCB’s is een pré.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en kun je niet wachten om aan deze job te beginnen? Mail ons dan direct je CV!

Werkschema

Dagdiensten ma-vr

Taal

Nederlands (vereist)

Locatie

Opmeer

Thuiswerken

Niet mogelijk

© 2023 DeVi-Group B.V.

© 2023 DeVi-Group B.V.

© 2023 DeVi-Group B.V.