Elektronica assemblagemedewerk(st)er

Ben jij een energiek persoon met technisch inzicht en een probleemoplossend vermogen? Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en nauwkeurig te werk gaat? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons team zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste elektronica assemblagemedewerk(st)er voor onze productiefaciliteit in Opmeer.

Wie zijn wij?

voorkant -2

DeVi-Group B.V. is het moederbedrijf van DeVi-Comfort B.V., DeVi-Production B.V. en DeVi-Stairlifts B.V. Wij zijn een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in productontwikkeling. De producten die wij ontwikkelen, ontwikkelen wij voor unieke klanten en zijn daarom erg divers. Hierbij valt o.a. te denken aan elektronische systemen voor live streaming en trapliften.  Met ons ervaren en energieke team zetten wij ons in om onze klanten optimaal van dienst te zijn. In 2017 is DeVi-Stairlifts B.V. ontstaan, het bedrijf waaronder wij de inmiddels zeer populaire UP Traplift produceren.

Wat bieden wij?

Een dynamische functie, welke ruimte geeft voor verdere zelfontplooiing en goede arbeidsvoorwaarden (salaris conform CAO) binnen een enthousiast team. Tevens bieden wij een pensioenregeling, 8% vakantiegeld én een uitgebreide dagelijkse lunch. Het betreft een contract voor bepaalde tijd voor fulltime of parttime, met uitzicht op verlenging.

Wat ga je doen?

©Richard Rood HR2 SD1 UP Stairlift 10-06-2021-3053

Je komt te werken in een klein team waar je verantwoordelijk bent voor het assembleren, testen, bestukken en repareren van onze printplaten, die niet alleen gebruikt worden voor onze trapliften, maar ook wereldwijd verkocht worden in de broadcastsystemen van Mobile Viewpoint/Vislink.

Wat vragen wij?

. MBO-elektrotechniek afgerond of gelijkwaardig

. Ervaring met de productie voor PCB’s is een pré

. Iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken

. Probleemoplossend vermogen

. Iemand die zeer nauwkeurig en gestructureerd te werk gaat

. Communicatief vaardig

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en kun je niet wachten om aan deze job te beginnen? Mail ons dan direct je CV!

Werkschema

Dagdiensten ma-vr

Taal

Nederlands (vereist)

Locatie

Opmeer

Thuiswerken

Niet mogelijk

© 2023 DeVi-Group B.V.

© 2023 DeVi-Group B.V.

© 2023 DeVi-Group B.V.