Technical support engineer

Vind je het een uitdaging om te werken in een internationale omgeving en ben je communicatief vaardig? Wil jij graag een bijdrage leveren aan een snel groeiend bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

voorkant -2

DeVi-Group B.V. ontwikkelt en verkoopt o.a. de UP Traplift. De UP Traplift wordt wereldwijd verkocht en is uniek vanwege zijn modulaire rail en internet connectivity. Met een jong en energiek team werken wij aan onze internationale groei ambities. Lees hier alles over onze traplift: www.uptraplift.nl.

Wat bieden wij?

Jij krijgt een uitdagende en dynamische functie want geen enkele dag is hetzelfde! In jouw rol als technical support engineer wissel je het live oplossen van storingen af met het telefonisch ondersteunen van onze dealers.

 

Je krijgt:
• Een salaris tussen € 2.500,- en € 3.500,- o.b.v. een 40-urige werkweek. Afhankelijk van opleiding en werkervaring;
• Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een pensioenregeling, eindejaarsbonus, een gezamenlijke lunch én leuke personeelsuitjes;
• Ruimte om eigen verantwoordelijkheid te pakken omdat we geloven in zelforganiserende teams;
• Ruimte om jezelf te ontwikkelen. Omdat we een jong bedrijf zijn, is er een breed aanbod aan cursussen die je kunt volgen.

Wat ga je doen?

©Richard Rood HR2 SD1 UP Stairlift 10-06-2021-3276

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze internationale dealers bij storingen. Ook behandel jij technische vragen over de installatie van de UP Traplift. Je vindt het leuk telefonisch én via de chat onze dealers te helpen met hun vragen. En je haalt er plezier uit om trainingen te geven en om diverse administratieve taken te verrichten. Ook ondersteun je in het maken van installatietekeningen m.b.v. AutoCAD/ Inventor. En, last but not least, werk je nauw samen met het verkoop- en het engineering team.

 

“Bij DeVi-Group is geen enkele dag hetzelfde waardoor er heel veel variatie zit in mijn werkzaamheden. Bovendien vind ik het ook een erg dankbaar beroep omdat je helpt om mensen langer zelfstandig thuis te laten wonen.”
Andy van Leeuwen – Sales & Support Manager

Wat vragen wij?

• MBO- werk en denkniveau;
• Je hebt affiniteit en ervaring met techniek;
• Je kunt goed zelfstandig als in teamverband werken;
• Kennis van AutoCAD / Inventor of bereid zijn dit te leren;
• Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Frans, Spaans en/of Italiaans is een pré;
• Je bent pragmatisch en een echte probleemoplosser.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en kun je niet wachten om aan deze job te beginnen? Mail dan direct je CV!

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Werkschema

Dagdiensten ma-vr

Locatie

Opmeer

Taal

Nederlands / Engels / Duits
(vereist)

Thuiswerken

Niet mogelijk

© 2023 DeVi-Group B.V.

© 2023 DeVi-Group B.V.

© 2023 DeVi-Group B.V.