Kantinemedewerk(st)er / Interieurverzorg(st)er

Ben jij positief ingesteld en zorg jij er graag voor dat alles er spik en span uitziet? En vind je het leuk om iedere dag je collega’s blij te maken met een heerlijke lunch? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons team zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste kantinemedewerk(st)er / interieurverzorg(st)er voor DeVi-Group B.V.

Wie zijn wij?

voorkant -2

DeVi-Group B.V. is het moederbedrijf van DeVi-Comfort B.V., DeVi-Production B.V. en DeVi-Stairlifts B.V. Wij zijn een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in productontwikkeling. De producten die wij ontwikkelen, ontwikkelen wij voor unieke klanten en zijn daarom erg divers. Hierbij valt o.a. te denken aan elektronische systemen voor live streaming en trapliften.  Met ons ervaren en energieke team zetten wij ons in om onze klanten optimaal van dienst te zijn. In 2017 is DeVi-Stairlifts B.V. ontstaan, het bedrijf waaronder wij de inmiddels zeer populaire UP Traplift produceren.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een gevarieerde baan voor +/- 12 uur per week. Werkdagen op dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.30 – 13.30 (tijden in overleg mits de lunch verzorgd wordt om 12.30 uur) aangevuld met 1 avond in de week of de vrijdagmiddag. Tevens bieden wij 27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, 8% vakantiegeld, een pensioen bij NN, een gezamenlijke lunch en een marktconform salaris afhankelijk van de opleiding en werkervaring.

 

Wat ga je doen?

HR2 DEVI groep -01939

. De lunch klaarzetten

. De lunch opruimen

. De kantine schoon achterlaten na de lunch

. Kantoor/ werkplaats schoonmaken (samen met een collega die op maandag en donderdag werkt)

Wat vragen wij?

. Iemand die zorgvuldig en efficiënt te werk gaat;

. Enthousiast en positief ingesteld;

. Communicatief vaardig;

. Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en kun je niet wachten om aan deze job te beginnen? Mail ons dan direct je CV!

Werkschema

di / wo / vr

Taal

Nederlands (vereist)

Locatie

Opmeer

Thuiswerken

Niet mogelijk

© 2023 DeVi-Group B.V.

© 2023 DeVi-Group B.V.

© 2023 DeVi-Group B.V.