Vakantiekrachten / tussenjaar?

Ben jij geslaagd en toe aan een tussenjaar of heb je een paar weken vakantie, kom dan nu solliciteren bij DeVi-Group B.V. Wij zijn op zoek naar kandidaten voor diverse functies voor onze locatie in Opmeer.

Wie zijn wij?

voorkant -2

DeVi-Group B.V. is het moederbedrijf van DeVi-Comfort B.V., DeVi-Production B.V. en DeVi-Stairlifts B.V. Wij zijn een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in productontwikkeling. De producten die wij ontwikkelen, ontwikkelen wij voor unieke klanten en zijn daarom erg divers. Hierbij valt o.a. te denken aan elektronische systemen voor live streaming en trapliften. Wij werken met de nieuwste CNC technieken en machines en hebben bovendien een eigen versparingsafdeling met 5 CNC bewerkingsstations. Met ons ervaren en energieke team zetten wij ons in om onze klanten optimaal van dienst te zijn. In 2017 is DeVi-Stairlifts B.V. ontstaan, het bedrijf waaronder wij de inmiddels zeer populaire UP Traplift produceren.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou uitdagende dynamische functies binnen een enthousiast team én een dagelijks uitgebreide lunch. Werktijden kunnen in overleg worden vastgesteld. Werken-leren is ook zeker mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.

Wie zoeken wij?

©Richard Rood HR2 SD1 UP Stairlift 10-06-2021-2987 kopiëren

Assemblagemedewerkers
Samen met jouw collega’s werk je aan het bouwen van trapliften en videosystemen.

 

Leerling CNC frezers
Altijd al een CNC machine willen bedienen? Kom dan kennismaken met onze machines en leer stap voor stap je ideeën om te zetten naar een gefreesd product.

 

Programmeurs
Ben jij bekend met SQL, PHP en goed in het leggen van verbindingen, dan hebben wij een mooi uitdagend project voor jou.

 

Engineers

Als engineer werk je aan het maken van een ontwerp en maak je de berekeningen voor diverse constructies.

Sollicitatieprocedure

Heb je zin om aan één van deze jobs te beginnen? Mail ons dan direct voor meer informatie of een directe sollicitatie!

Werkschema

Dagdiensten ma-vr

Taal

Nederlands (vereist)

Locatie

Opmeer

Thuiswerken

Niet mogelijk

© 2023 DeVi-Group B.V.

© 2023 DeVi-Group B.V.

© 2023 DeVi-Group B.V.