CNC Frezer

Ben jij een energiek persoon met passie voor het verspaningsvak? Werk je zorgvuldig en zie je het meewerken aan de productie van complexe producten als een uitdaging? Of ben je een enthousiaste leerling die bij ons het vak wil leren?Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons team zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste CNC frezer voor onze productiefaciliteit in Opmeer.

Wie zijn wij?

voorkant -2

DeVi-Group B.V. is het moederbedrijf van DeVi-Comfort B.V., DeVi-Production B.V. en DeVi-Stairlifts B.V. Wij zijn een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in productontwikkeling. De producten die wij ontwikkelen, ontwikkelen wij voor unieke klanten en zijn daarom erg divers. Hierbij valt o.a. te denken aan elektronische systemen voor live streaming en trapliften. Wij werken met de nieuwste CNC technieken en machines en hebben bovendien een eigen versparingsafdeling met 5 CNC bewerkingsstations. Met ons ervaren en energieke team zetten wij ons in om onze klanten optimaal van dienst te zijn. In 2017 is DeVi-Stairlifts B.V. ontstaan, het bedrijf waaronder wij de inmiddels zeer populaire UP Traplift produceren.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende dynamische functie, welke ruimte geeft voor verdere zelfontplooiing en goede arbeidsvoorwaarden. Het betreft een contract voor bepaalde tijd voor fulltime of parttime, met uitzicht op verlenging. Werken-leren is ook zeker mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.

Wat vragen wij?

· MBO werk- en denkniveau;

· Ervaring in de metaal is een pré;

. Ervaring als CNC frezer is een pré;

· Iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;

· Iemand die zorgvuldig en efficiënt te werk gaat;

· Communicatief vaardig.

Wat ga je doen?

©Richard Rood HR2 SD1 UP Stairlift 10-06-2021-3325

Je komt te werken in een groeiend team waar je verantwoordelijk bent voor het fabriceren en bewerken van onderdelen door middel van CNC frezen.

 

Daarnaast:

· Programmeer je de CNC-banken (of wilt dit leren);

· Bedien je waar mogelijk meerdere machines;

· Wordt je werk gekenmerkt door hoge afwisseling, zo kom je te werken voor de populaire UP traplift, maar ook voor onze live streaming producten;

· Word je ingeschakeld bij andere werkzaamheden indien noodzakelijk;

· Werk je in een team van hoogwaardige verspaningsspecialisten en onderhoud je nauw contact met collega-engineers en assemblagemedewerkers.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en kun je niet wachten om aan deze job te beginnen? Mail ons dan direct je CV!

Werkschema

Dagdiensten ma-vr

Taal

Nederlands (vereist)

Locatie

Opmeer

Thuiswerken

Niet mogelijk

© 2023 DeVi-Group B.V.

© 2023 DeVi-Group B.V.

© 2023 DeVi-Group B.V.