CNC Frezer

Ben jij een energiek persoon met passie voor het verspaningsvak? Werk je zorgvuldig en zie je het meewerken aan de productie van complexe producten als een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons team zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste CNC frezer voor onze productiefaciliteit in Obdam.

Wie zijn wij?

afbeelding4

DeVi-Comfort B.V. is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in productontwikkeling. De producten die wij ontwikkelen, ontwikkelen wij voor unieke klanten en zijn daarom erg divers. Hierbij valt o.a. te denken aan elektronische systemen voor live streaming en trapliften. Met een ervaren en energiek team zetten wij ons in om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Vanuit DeVi-Comfort B.V. is in 2017 DeVi-Stairlifts B.V. ontstaan, het bedrijf waaronder wij de inmiddels zeer populaire UP traplift produceren. Voor meer informatie over onze traplift verwijzen we je graag naar de UP traplift website.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende dynamische functie, welke ruimte geeft voor verdere zelfontplooiing en goede arbeidsvoorwaarden. Het betreft een contract voor bepaalde tijd voor fulltime of parttime, met uitzicht op verlenging. Werken-leren is ook mogelijk.

Wat vragen wij?

· MBO werk- en denkniveau;

· Ervaring in de metaal is een pré;

. Ervaring als CNC frezer is een pré;

· Iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;

· Iemand die zorgvuldig en efficiënt te werk gaat;

· Communicatief vaardig.

Wat ga je doen?

©Richard Rood HR2 SD1 UP Stairlift 10-06-2021-3325

Je komt te werken in een groeiend team waar je verantwoordelijk bent voor het fabriceren en bewerken van onderdelen door middel van CNC frezen.

 

Daarnaast:

· Programmeer je de CNC-banken (of wilt dit leren);

· Bedien je waar mogelijk meerdere machines;

· Wordt je werk gekenmerkt door hoge afwisseling, zo kom je te werken voor de populaire UP traplift, maar ook voor onze live streaming producten;

· Word je ingeschakeld bij andere werkzaamheden indien noodzakelijk;

· Werk je in een team van hoogwaardige verspaningsspecialisten en onderhoud je nauw contact met collega-engineers en assemblagemedewerkers.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en kun je niet wachten om aan deze job te beginnen? Mail ons dan direct je CV!

Werkschema

Dagdiensten ma-vr

Taal

Nederlands (vereist)

Locatie

obdam

Thuiswerken

Niet mogelijk