Full stack developer

Ben jij een energiek persoon met technisch inzicht en een probleemoplossend vermogen? Wil je graag je collega’s én onze producten naar een nog hoger niveau brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons UP Traplift team zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste full stack developer voor onze productiefaciliteit in Opmeer.

Wie zijn wij?

voorkant -2

DeVi-Group B.V. is het moederbedrijf van DeVi-Comfort B.V., DeVi-Production B.V. en DeVi-Stairlifts B.V. Wij zijn een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in productontwikkeling. De producten die wij ontwikkelen, ontwikkelen wij voor unieke klanten en zijn daarom erg divers. Hierbij valt o.a. te denken aan elektronische systemen voor live streaming en trapliften.  Met ons ervaren en energieke team zetten wij ons in om onze klanten optimaal van dienst te zijn. In 2017 is DeVi-Stairlifts B.V. ontstaan, het bedrijf waaronder wij de inmiddels zeer populaire UP Traplift produceren.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende dynamische functie, welke ruimte geeft voor verdere zelfontplooiing en goede arbeidsvoorwaarden. Het betreft een contract voor bepaalde tijd voor fulltime of parttime, met uitzicht op verlenging.

Wat ga je doen?

©Richard Rood HR2 SD1 UP Stairlift 10-06-2021-2987 kopiëren

Je komt te werken in een klein team samen met embedded software developers voor het koppelen van IoT applicaties. Binnen dit team ben je verantwoordelijk voor het schrijven van front- en backend software voor interne CRM systemen. Deze systemen zijn gekoppeld aan het productieproces van de trapliften en moeten het werkproces van ons productiepersoneel verbeteren. Alle verzamelde data wordt ook gebruikt voor het verbeteren van onze producten alsmede voor het maken van algoritmes en onderhoudsplanningen. Het schrijven van Java applicaties voor Android, die gebruikt worden om de trapliften te configureren met behulp van Bluetooth, behoort ook tot je werkzaamheden.

Wat vragen wij?

· Afgeronde opleiding HBO/WO Informatica
· 3+ werkervaring
· Kennis van CSS, JS, HTML, PHP, Java, REST API, Linux en Apache

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en kun je niet wachten om aan deze job te beginnen? Mail dan direct je CV!

 

 

 

 

Werkschema

Dagdiensten ma-vr

Locatie

Opmeer

Taal

Nederlands (vereist)

Thuiswerken

Niet mogelijk

Menu

Services

About Devi-Comfort

Contact

Webshop

Projects

Live broadcast systems

Agricultural tools

Swing-trike

Stairlifts

Follow us:

Disclaimer

Privacy statement

Terms and conditions

© 2022 DeVi-Comfort

© 2022 DeVi-Comfort

© 2022 DeVi-Comfort