Hardware Engineer

Ben jij een energiek persoon met technisch inzicht en een probleemoplossend vermogen? Ben je organisatorisch sterk en vind je het leuk om ook zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons team zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste hardware engineer voor onze productiefaciliteit in Opmeer.

Wie zijn wij?

voorkant -2

DeVi-Group B.V. is het moederbedrijf van DeVi-Comfort B.V., DeVi-Production B.V. en DeVi-Stairlifts B.V. Wij zijn een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in productontwikkeling. De producten die wij ontwikkelen, ontwikkelen wij voor unieke klanten en zijn daarom erg divers. Hierbij valt o.a. te denken aan elektronische systemen voor live streaming en trapliften.  Met ons ervaren en energieke team zetten wij ons in om onze klanten optimaal van dienst te zijn. In 2017 is DeVi-Stairlifts B.V. ontstaan, het bedrijf waaronder wij de inmiddels zeer populaire UP Traplift produceren.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie als ontwerper, waarbij alle facetten van het hardware ontwikkelen aan bod komen, van ontwerpen van hoge snelheidsdata circuits tot het bouwen van een robuuste H-brug. Een dynamische functie, welke ruimte geeft voor verdere zelfontplooiing en goede arbeidsvoorwaarden. Het betreft een contract voor bepaalde tijd voor fulltime of parttime, met uitzicht op verlenging.

Wat ga je doen?

©Richard Rood HR2 SD1 UP Stairlift 10-06-2021-2965

Je komt te werken in een klein team samen met embedded software en werktuigbouwkundige engineers. Binnen dit team ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en testen van onze printplaten, die niet alleen gebruikt worden voor onze trapliften, maar ook wereldwijd verkocht worden in de broadcastsystemen van Mobile Viewpoint/Vislink. Naast het ontwerpen en testen,  ben je ook verantwoordelijk voor het coördineren van de productie van deze printplaten en het aansturen van bijbehorend productiepersoneel.

Wat vragen wij?

· Kennis van RF
· Kennis van digitale en analoge techniek
· Ervaring met het coördineren van de productie voor PCB’s
· Ervaring met Eagle / Fusion 360
· Ervaring met EMC (Elektromagnetische compatibiliteit)

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en kun je niet wachten om aan deze job te beginnen? Mail dan direct je CV!

 

 

 

 

Werkschema

Dagdiensten ma-vr

Locatie

Opmeer

Taal

Nederlands (vereist)

Thuiswerken

Niet mogelijk

Menu

Services

About Devi-Comfort

Contact

Webshop

Projects

Live broadcast systems

Agricultural tools

Swing-trike

Stairlifts

Follow us:

Disclaimer

Privacy statement

Terms and conditions

© 2022 DeVi-Comfort

© 2022 DeVi-Comfort

© 2022 DeVi-Comfort