System engineer

Ben jij betrokken bij wat er in de wereld gebeurt? En wil jij dit met zoveel mogelijk mensen delen? Al jaren zorgen wij ervoor dat indrukwekkende live reportages voor iedereen toegankelijk zijn, of het nu gaat om de oorlog in de Oekraïne, de winst van Max Verstappen of een feest bij jou in de buurt, wij brengen het naar de huiskamers door middel van onze elektronische broadcast systemen. Niet via de satelliet, maar over het 5G netwerk zorgen wij ervoor dat de live beelden betaalbaar en snel van over de hele wereld bij jou binnenkomen. Hebben we je interesse gewekt? Kom dan ons team versterken als enthousiaste system engineer voor onze locatie in Opmeer.

Wie zijn wij?

voorkant -2

DeVi-Group B.V. is het moederbedrijf van DeVi-Comfort B.V., DeVi-Production B.V. en DeVi-Stairlifts B.V. Wij zijn een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in productontwikkeling. De producten die wij ontwikkelen, ontwikkelen wij voor unieke klanten en zijn daarom erg divers. Hierbij valt o.a. te denken aan de UP Traplift en elektronische broadcast systemen. 

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende dynamische functie, welke ruimte geeft voor verdere zelfontplooiing, goede arbeidsvoorwaarden (passend salaris CAO) binnen een enthousiast team én een dagelijks uitgebreide lunch. Het betreft een contract voor 38 uur voor bepaalde tijd, met uitzicht op verlenging, waarbij werktijden in overleg kunnen worden vastgesteld. Werken-leren is ook zeker mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.

Wat ga je doen?

©Richard Rood HR2 SD1 UP Stairlift 10-06-2021-3236 - kopie

Je komt te werken in een enthousiast team waar je verantwoordelijk bent voor het bouwen, testen en leveren van onze broadcast systemen. Dus ben jij handig met elektronica en vind je het leuk om van het begin tot eind bij de productie van deze complexe systemen betrokken te zijn, dan ben jij de persoon die wij zoeken! 

Wat vragen wij?

· MBO werk- en denkniveau;

· Affiniteit met elektronica;

· Iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;

· Iemand die zorgvuldig en efficiënt te werk gaat;

· Communicatief vaardig.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en kun je niet wachten om aan deze job te beginnen? Mail ons dan direct je CV!

Werkschema

Dagdiensten ma-vr

Taal

Nederlands (vereist)

Locatie

Opmeer

Thuiswerken

Niet mogelijk

© 2023 DeVi-Group B.V.

© 2023 DeVi-Group B.V.

© 2023 DeVi-Group B.V.