Allround technisch medewerk(st)er

Ben jij een energiek persoon met technisch inzicht en een probleemoplossend vermogen? Werk je zorgvuldig en vind je het leuk om elke dag met verschillende werkzaamheden bezig te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons team zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste allround technisch medewerk(st)er voor onze productiefaciliteit in Opmeer.

Wie zijn wij?

voorkant -2

DeVi-Group B.V. is het moederbedrijf van DeVi-Comfort B.V., DeVi-Production B.V. en DeVi-Stairlifts B.V. Wij zijn een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in productontwikkeling. De producten die wij ontwikkelen, ontwikkelen wij voor unieke klanten en zijn daarom erg divers. Hierbij valt o.a. te denken aan elektronische systemen voor live streaming en trapliften. Wij werken met de nieuwste CNC technieken en machines en hebben bovendien een eigen versparingsafdeling met 5 CNC bewerkingsstations. Met ons ervaren en energieke team zetten wij ons in om onze klanten optimaal van dienst te zijn. In 2017 is DeVi-Stairlifts B.V. ontstaan, het bedrijf waaronder wij de inmiddels zeer populaire UP Traplift produceren.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende dynamische functie, welke ruimte geeft voor verdere zelfontplooiing en goede arbeidsvoorwaarden. Het betreft een contract voor bepaalde tijd voor fulltime of parttime, met uitzicht op verlenging. Werken-leren is ook mogelijk.

Wat ga je doen?

up-3-1-1024x604 kopiëren-2

Je komt te werken in het team van onze UP traplift waar je verantwoordelijk bent voor het reviseren van retour gezonden trapliften of onderdelen. Ook werk je samen met onze engineers bij het implementeren van nieuwe innovaties in onze trapliften en help je bij de assemblage van de UP Traplift indien nodig en er tijd beschikbaar is.

Wat vragen wij?

· MBO werk- en denkniveau;

· technisch inzicht;

· iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;

· probleemoplossend vermogen;

· iemand die zorgvuldig en efficiënt te werk gaat;

· communicatief vaardig.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en kun je niet wachten om aan deze job te beginnen? Mail ons dan direct je CV!

Werkschema

Dagdiensten ma-vr

Taal

Nederlands (vereist)

Locatie

Opmeer

Thuiswerken

Niet mogelijk

© 2023 DeVi-Group B.V.

© 2023 DeVi-Group B.V.

© 2023 DeVi-Group B.V.