Mechatronisch assemblagemedewerk(st)er

Zie jij het produceren van complexe producten als een uitdaging en werk je bovendien zeer zorgvuldig? Wil jij graag een bijdrage leveren aan een snel groeiend bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

voorkant -2

DeVi-Group B.V. ontwikkelt en verkoopt o.a. de UP Traplift. De UP Traplift wordt wereldwijd verkocht en is uniek vanwege zijn modulaire rail en internet connectivity. Met een jong en energiek team werken wij aan onze internationale groei ambities. Lees hier alles over onze traplift: www.uptraplift.nl.

Wat bieden wij?

Jij krijgt een uitdagende en dynamische functie want geen enkele dag is hetzeflde! In jouw rol als mechatronisch assemblagemedewerk(st)er wissel je o.a. het assembleren af met het testen van de UP Traplift.

 

Jij krijgt:
• Een salaris conform CAO Klein Metaal. Afhankelijk van opleiding en werkervaring;
• Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 190 vakantie-uren (o.b.v. 38-urige werkweek) , 8% vakantiegeld, een pensioenregeling, eindejaarsbonus, een gezamenlijke lunch én leuke personeelsuitjes;
• Ruimte om eigen verantwoordelijkheid te pakken omdat we geloven in zelforganiserende teams;
• Ruimte om jezelf te ontwikkelen. Omdat we een jong bedrijf zijn, is er een breed aanbod aan cursussen die je kunt volgen.

Wat ga je doen?

©Richard Rood HR2 SD1 UP Stairlift 10-06-2021-3365-2

De volledige assemblage van de UP Traplift behoort tot jouw werkzaamheden. Jij bent verantwoordelijk voor de productie van de UP Traplift van begin tot eind en bewaakt ook de kwaliteit van het geleverde werk en materialen. Tevens bieden wij jou de mogelijkheid om snel door te groeien naar de functie van meewerkend voorman/vrouw waar je verantwoordelijk bent voor het aansturen/begeleiden van het assemblageteam, het maken van productieplanningen en rapporteren van productieresultaten aan het managementteam, maar steek je ook graag nog zelf de handen uit de mouwen.

 

“Bij DeVi-Group willen we onze medewerkers een afwisselende baan aanbieden waarin iedereen ook zijn of haar eigen verantwoordelijkheid neemt. Op deze manier creëren we flexibiliteit en plezier in het werk. ”
Martijn van Heerden – Productie Manager

Wat vragen wij?

 MBO werk- en denkniveau met technisch inzicht;
• Je kunt goed zelfstandig als in teamverband werken;
• Je bent een echte probleemoplosser en gaat zeer nauwkeurig en efficiënt te werk;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en kun je niet wachten om aan deze job te beginnen? Mail ons dan direct je CV!

Werkschema

Dagdiensten ma-vr

Taal

Nederlands (vereist)

Locatie

Opmeer

Thuiswerken

Niet mogelijk

© 2023 DeVi-Group B.V.

© 2023 DeVi-Group B.V.

© 2023 DeVi-Group B.V.