Logistiek medewerk(st)er

Vind je het een uitdaging om alle orders op tijd de deur uit te krijgen en werk je zeer zorgvuldig? Wil jij graag een bijdrage leveren aan een snel groeiend bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

voorkant -2

DeVi-Group B.V. ontwikkelt en verkoopt o.a. de UP Traplift. De UP Traplift wordt wereldwijd verkocht en is uniek vanwege zijn modulaire rail en internet connectivity. Met een jong en energiek team werken wij aan onze internationale groei ambities. Lees alles over onze traplift op: www.uptraplift.nl.

Wat bieden wij?

Jij krijgt een uitdagende en dynamische functie want geen enkele dag is hetzeflde! In jouw rol als logistiek medewerker wissel je het inpakken en verzendklaar maken van uitgaande orders af met het uitpakken en administratief verwerken van binnenkomende goederen of pakketten.

 

Jij krijgt:
• Een salaris conform CAO Klein Metaal. Afhankelijk van opleiding en werkervaring;
• Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 190 vakantie-uren (o.b.v. 38-urige werkweek) , 8% vakantiegeld, een pensioenregeling, eindejaarsbonus, een gezamenlijke lunch én leuke personeelsuitjes;
• Ruimte om eigen verantwoordelijkheid te pakken omdat we geloven in zelforganiserende teams;
• Ruimte om jezelf te ontwikkelen. Omdat we een jong bedrijf zijn, is er een breed aanbod aan cursussen die je kunt volgen.

Wat ga je doen?

HR2 SD1 UP Stairlift 10-06-2021-3504

Jouw taken en verantwoordelijkheden hebben niet alleen te maken met het in- en uitpakken en verzendklaar maken van orders. Ook heb je administratieve werkzaamheden, zoals het administratief verwerken van alle binnenkomende goederen en verzendgereed melden van de ingepakte goederen. Tevens zorg je ervoor dat het magazijn op orde is en controleer je binnenkomende orders op kwaliteit en hoeveelheid.

 

“Ik vind het leuk om de ene dag fysiek aan het werk te zijn en 50 trapliften in te pakken voor een container naar Amerika en de volgende dag juist achter de computer de binnenkomende goederen binnen te boeken. Bovendien is de fijne werksfeer ook een groot pluspunt bij DeVi-Group.”
Timo Knol – Logistiek Medewerker

Wat vragen wij?

 MBO werk- en denkniveau of vergelijkbaar niveau;
• Je kunt goed zelfstandig als in teamverband werken;
• Je gaat zeer nauwkeurig en efficiënt te werk;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en kun je niet wachten om aan deze job te beginnen? Mail ons dan direct je CV!

Werkschema

Dagdiensten ma-vr

Taal

Nederlands (vereist)

Locatie

Opmeer

Thuiswerken

Niet mogelijk

© 2023 DeVi-Group B.V.

© 2023 DeVi-Group B.V.

© 2023 DeVi-Group B.V.