Management assistent

Vind je het leuk om alles voor ons managementteam in goede banen te leiden en ga je de uitdaging van het opstellen van brieven, (vacature)teksten en notulen niet uit de weg? Wil jij graag een bijdrage leveren aan een snel groeiend bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

voorkant -2

DeVi-Group B.V. ontwikkelt en verkoopt o.a. de UP Traplift. De UP Traplift wordt wereldwijd verkocht en is uniek vanwege zijn modulaire rail en internet connectivity. Met een jong en energiek team werken wij aan onze internationale groei ambities. Lees alles over onze traplift op: www.uptraplift.nl.

Wat bieden wij?

Jij krijgt een uitdagende en dynamische functie want geen enkele dag is hetzelfde! In jouw rol als management assistent wissel je o.a. het plannen en organiseren van afspraken af met het notuleren tijdens vergaderingen en het opstellen van brieven en contracten.

 

 

Je krijgt:
• Een salaris tussen € 2.500,- en € 3.500,- o.b.v. een 40-urige werkweek. Afhankelijk van opleiding en werkervaring;
• Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een pensioenregeling, eindejaarsbonus, een gezamenlijke lunch én leuke personeelsuitjes;
• Ruimte om eigen verantwoordelijkheid te pakken omdat we geloven in zelforganiserende teams;
• Ruimte om jezelf te ontwikkelen. Omdat we een jong bedrijf zijn, is er een breed aanbod aan cursussen die je kunt volgen.

Wat ga je doen?

©Richard Rood HR2 SD1 UP Stairlift 10-06-2021-3283

Jij ondersteunt ons managementteam, bestaande uit 3 leden, met verschillende werkzaamheden. Van het inplannen van afspraken tot het organiseren van meetings en zakenreizen en notuleren tijdens vergaderingen, jij pakt het allemaal op. Tevens vind je het leuk om je bezig te houden met het opstellen van juridische documenten zoals bijvoorbeeld dealer- en personeelscontracten.

 

“Bij DeVi-Group hebben we de ambitie om met de UP Traplift de ‘standaard’ onder de trapliften te worden. We zijn al een eind op weg en groeien zeer snel. Wij kunnen jouw hulp dan ook hard gebruiken om ons bedrijf naar een nog hoger niveau te brengen.”

Dennis Vroegindeweij – CEO

Wat vragen wij?

• HBO-opleiding Adminstratie/Secretarieel;
• Je kunt goed zelfstandig als in teamverband werken;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Frans, Spaans, Duits en/of Italiaans is een pré;
• Enige juridische kennis is een pré;
• Je bent pragmatisch en een echte probleemoplosser.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en kun je niet wachten om aan deze job te beginnen? Mail dan direct je sollicitatie en CV!

 

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Werkschema

Dagdiensten ma-vr

Locatie

Opmeer

Taal

Nederlands (vereist)

Thuiswerken

Niet mogelijk

Menu

Services

About Devi-Comfort

Contact

Webshop

Projects

Live broadcast systems

Agricultural tools

Swing-trike

Stairlifts

Follow us:

Disclaimer

Privacy statement

Terms and conditions

© 2023 DeVi-Comfort

© 2022 DeVi-Comfort

© 2022 DeVi-Comfort