Assemblagemedewerkers

Werk je zorgvuldig en zie je het produceren van complexe producten als een uitdaging? En vind je het leuk om van begin tot eind betrokken te zijn bij de productie van de UP Traplift? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste assemblagemedewerk(st)ers voor onze productiefaciliteit in Opmeer.

Wie zijn wij?

voorkant -2

DeVi-Group B.V. is het moederbedrijf van DeVi-Comfort B.V., DeVi-Production B.V. en DeVi-Stairlifts B.V. Wij zijn een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in productontwikkeling. De producten die wij ontwikkelen, ontwikkelen wij voor unieke klanten en zijn daarom erg divers. Hierbij valt o.a. te denken aan elektronische systemen voor live streaming en trapliften. Wij werken met de nieuwste CNC technieken en machines en hebben bovendien een eigen versparingsafdeling met 5 CNC bewerkingsstations. Met ons ervaren en energieke team zetten wij ons in om onze klanten optimaal van dienst te zijn. In 2017 is DeVi-Stairlifts B.V. ontstaan, het bedrijf waaronder wij de inmiddels zeer populaire UP Traplift produceren.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende dynamische functie, welke ruimte geeft voor verdere zelfontplooiing en goede arbeidsvoorwaarden (salaris conform CAO). Tevens bieden wij een pensioenregeling, 8% vakantiegeld én een uitgebreide dagelijkse lunch. Het betreft een contract voor bepaalde tijd voor fulltime of parttime, met uitzicht op verlenging. Werken-leren is ook mogelijk.

Wat ga je doen?

©Richard Rood HR2 SD1 UP Stairlift 10-06-2021-3365-2

Je komt te werken in het team van onze UP traplift waar je verantwoordelijk bent voor de productie van de UP traplift van begin tot eind alsmede eventueel onderhoud en reparatie van retour gezonden liften.

Wat vragen wij?

· MBO werk- en denkniveau;

· technisch inzicht;

· iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;

· probleemoplossend vermogen;

· iemand die zorgvuldig en efficiënt te werk gaat;

· communicatief vaardig.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en kun je niet wachten om aan deze job te beginnen? Mail ons dan direct je CV!

Werkschema

Dagdiensten ma-vr

Taal

Nederlands (vereist)

Locatie

Opmeer

Thuiswerken

Niet mogelijk

© 2023 DeVi-Group B.V.

© 2023 DeVi-Group B.V.

© 2023 DeVi-Group B.V.